BEL ONS+31 (0)45 535 56 70
OPENINGSTIJDENMaandag - Vrijdag 7.00 - 17.00
Zaterdag 7.00 - 12.00
NEEM CONTACT OP

Giessen BV heeft het Qualisteelcoat label behaalt en weliswaar in de zwaartst mogelijke gradatie.
Wederom wordt hierbij de hoge kwaliteitsstandaard van Giessen BV bevestigd.

 

Wat is het Qualisteelcoat label?
Qualisteelcoat is hét internationale kwaliteitslabel voor het natlakken en poedercoaten van staal. Om te beoordelen of een coating voldoet aan de kwaliteitseisen, moet het resultaat voldoen aan technische specificaties die meetbaar zijn en waarin met name is vastgelegd hoe een hoge en betrouwbare kwaliteit verkregen kan worden. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het coatproces, maar ook naar de interne controle en het eindproduct. De keuring en inspectie gebeurt door onafhankelijke door Qualisteelcoat geaccrediteerde labs en inspecteurs. In Nederland is dat de IFO. De Nederlandse licentiebeheerder is de Visem.

Waarom?
Steeds meer klanten vragen naar dit kwaliteitskeurmerk. Dat was voor ons een belangrijke reden hiermee aan de slag te gaan. Bovendien kunnen wij ons hiermee onderscheiden van onze concurrenten en onszelf beter in de markt positioneren. Met dit keurmerk laten wij zien dat wij hoge kwaliteit leveren en er alles aan doen onze productie op een hoog kwaliteitsniveau te houden. Bovendien is Qualisteelcoat een internationaal erkend keurmerk dat bekend is in heel Europa.


Wie?
In de bouwwereld kan het keurmerk worden voorgeschreven door de architect, de projectontwikkelaar, de bestekschrijver of de aannemer. In de machinebouw of andere metaalverwerkende industrieën kan de engineer, constructeur, machinebouwer of metaalbewerker Qualisteelcoat voorschrijven. Het Qualisteelcoat certificaat geeft klanten zekerheid over de kwaliteit van het coatsysteem op (verzinkt) staal. Diverse branche organisaties zoals de VMRG (Vereniging Metalen Raam- en Gevelelementen) hebben zich al aan deze kwaliteitsrichtlijnen geconformeerd.

NL Giessen 2016