BEL ONS+31 (0)45 535 56 70
OPENINGSTIJDENMaandag - Vrijdag 7.00 - 17.00
Zaterdag 7.00 - 12.00
Aangepaste openingstijden
NEEM CONTACT OP

Natlakken

Waar poedercoaten niet mogelijk is, vanwege bijv. niet hittebestendigheid van het materiaal, biedt natlakken de oplossing. De lak wordt met behulp van…

Poedercoaten MDF

Naast het poedercoaten van metaalsoorten bestaat er ook de mogelijkheid om MDF plaatmaterialen te poedercoaten.

Voor meer informatie: poedercoaten MDF

Poedercoaten metaal

Poedercoaten is zonder twijfel dé techniek voor de toekomst. Poedercoating biedt niet alleen een goede bescherming tegen corrosie, maar zorgt ook voor minder…

Vlamverzinken / Schooperen

Bij dit proces wordt een zink/aluminiumlaag op het te behandelen oppervlak aangebracht.
Het proces bestaat uit een zinkdraad dat door een spuitpistool…

Glasparelstralen

Glasparelstralen is een behandeling die kan worden toegepast op vrijwel alle non-ferro materialen zoals: roestvrijstaal, aluminium, koper, messing etc.
Door…

Stralen

De belangrijkste factor voor een goede kwaliteit van de oppervlaktebehandeling is het type voorbehandeling. Stralen als voorbehandeling levert een…


WIJ GELOVEN IN KWALITEIT, SERVICE EN BETROUWBAARHEID

Bent u geïnteresseerd in een duurzame en kwaliteitsvolle afwerking? Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

LAATSTE NIEUWS

 

LEES ALLE NIEUWS

Qualisteelcoat Label

04 november 2016

Giessen BV

Giessen B.V. bestaat al meer dan 30 jaar en is specialist in stralen, glasparelstralen, vlamverzinken, natlakken en poedercoaten van alle metaalsoorten. Dit wordt o.a. toegepast in de interieur-, de gevel-, en constructiebouw. Ook is Giessen b.v. ervaren in speciale conserveringssystemen zoals die in de scheepsbouw en off shore bekend zijn.

Tevens heeft Giessen b.v. zich toegespitst op het poedercoaten van Mdf, plaatmaterialen en hout voor o.a. de meubel-, decor-, panelen- en keukenindustrie.

Door de kennis en jarenlange ervaring kan Giessen b.v. een hoogwaardig geconserveerd eindproduct garanderen.

In de moderne bedrijfshal (bouwjaar 2009) van 5000m2 staan de straalcabines, vlamverzinkcabine, poedercoatinstallaties en natlaklijnen overzichtelijk naast elkaar.

De productielijnen hebben een capaciteit voor grote en kleine series, voor bedrijven en particulieren. Producten met volumineuze afmetingen en tot een stuks gewicht van 5000 kilogram kunnen probleemloos behandeld worden.

Er wordt uitsluitend gewerkt met technisch hoogwaardige apparatuur en nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd.
Door de inzet van vakbekwame medewerkers die de hoogste kwaliteit nastreven is Giessen b.v. in staat zowel de enorme vraag uit de industriële sector, als de specifieke wensen en behoeften van de particuliere sector goed te beantwoorden.

Een flexibele instelling, korte levertijden en een scherpe prijsstelling in combinatie met een prachtig en kwalitatief hoogwaardig eindproduct is waar Giessen b.v. bekend om staat.